Espais Firals

La majoria de fires i esdeveniments de Torroella de Montgrí i l’Estartit tenen lloc a l’espai públic. Les places, els passejos i els carrers són els principals protagonistes on es programen les activitats.

El municipi disposa també d’un recinte firal, l’Espai Ter, de recent creació i que és un marc ideal pel desenvolupament de fires i esdeveniments de diferent índole.

L’Espai Ter recinte firal i serveis a empreses:

Espai_Ter_1L’Espai Ter és un equipament polivalent al servei de la cultura, la participació ciutadana i el desenvolupament local de Torroella de Montgrí i l’Estartit, i del territori i la població del seu entorn. Amb aquesta finalitat l’Espai Ter ha estat concebut especialment per als usos d’auditori, teatre i recinte firal.

Per a saber les condicions i el procediment per poder fer activitats a l’Espai Ter, així com les condicions de reserva i el funcionament de la cessió d’ús de les sales i instal•lacions, cal consultar el Reglament d’ús de les instal•lacions de l’Espai Ter.

Els espais de l’equipament:

1.    Vestíbul: És la zona més pública de l’edifici, immediata a la gran vidriera de la façana principal que connecta amb el nucli urbà. En el vestíbul hi ha ubicats un punt d’informació turístic i un bar, que pot donar servei amb relació als tipus d’activitat que es desenvolupi en l’equipament.

Vestibul_3Dimensions: 302 m2
Usos: exposicions, presentacions i actes d’empresa.
Aforament: entre 150 i 300 persones

 

 

 

 


2.    Sala principal:
És l’espai principal de l’equipament, es desenvolupa en planta baixa, la sala principal i en planta primera, un espai més reduït que fa de balconada a mode d’amfiteatre. La sala principal disposa de dues cabines de traducció per donar servei a congressos o actes d’empreses. La sala pot funcionar de forma independent o unida al vestíbul creant un sol espai gran i diàfan.

Sala_principal_4
Dimensions: 701,10 m2 (sala principal) i 1.000 m2 (sala principal + vestíbul)
Usos: fires, jornades i congressos, presentacions i actes d’empresa de gran format.
Aforament: entre 700 i 1.500 persones

 

 

 

 

 

3.    Sala 1r pis: Aquest espai està separat per uns panells mòbils de la balconada amfiteatre, que dona a la sala principal. Amb els panells oberts, permet instal•lar-hi una grada per ampliar la capacitat de la balconada de l’amfiteatre. Aquesta sala està molt ben connectada amb els camerinos.

Sala_1rpis_8Dimensions: 157,45 m2
Usos: conferències, reunions, seminaris i exposicions.
Aforament: 100 persones

 

 

 

 


4.    Sala petita a zona camerinos
: Espai obert annex al passadís d’accés als camerinos, disposa d’una terrassa amb murs alts.

Sala_camerinos_9Dimensions: 42,40 m2 (sala) 39,50 m2 (terrassa)
Usos: reunions i actes de petit format.
Aforament: 25 persones

 

 

 

 


5.    Camerino gran:
Hi ha dos camerinos grans que poden donar un servei auxiliar actes d’empresa, congressos i seminaris. Estant estratègicament molt ben situats annexes a la sala del 1r pis i a prop de l’ascensor.

Dimensions: 35 m2
Usos: sala reunions, camerino per acollir a ponents.
Aforament: 8 persones

6.    Camerino petit: Hi ha quatre camerinos petits que poden donar un servei auxiliar actes d’empresa, congressos i seminaris. Estant estratègicament molt ben situats annexes a la sala del 1r pis i a prop de l’ascensor.

Dimensions: 16,70 m2
Usos: sala reunions, camerino per acollir ponents.
Aforament: 4 persones