Com arribar?

Torroella de Montgrí i l´Estartit (entre les dues poblacions hi ha una distància de 6 quilometres) són al centre de la Costa Brava, per la qual cosa estan molt ben comunicats amb la resta de les localitats costaneres, i també amb Girona, Barcelona i la frontera francesa per l´autopista AP-7 (sortides 5 o 6).

A l´estació de Flaçà, a 16 km de Torroella de Montgrí, hi paren tots els trens que circulen per la línia de Barcelona a la frontera francesa, llevat d’alguns trens expressos com el Talgo que només s’atura a les estacions de Girona i de Figueres, a 45 i a 39 km de l´Estartit, respectivament.

A Figueres – Vilafant i Girona hi ha l’estació de l’AVE que conecta amb París, Barcelona i Madrid a través del sistema d’alta velocitat.

Els aeroports internacionals més propers a Torroella de Montgrí i l´Estartit són el de Girona-Costa Brava i el de Barcelona. El primer està situat a 51 km de Torroella i el de Barcelona  a uns 150 km.

Autobús: les empreses SARFA i AMPSA tenen serveis regulars des de Barcelona, des de Girona i des de les principals poblacions de la Costa Brava.

El port esportiu i pesquer de l´Estartit té una situació privilegiada: protegit per la costa del Montgrí i en una zona de trànsit dels creuers que cobreixen la ruta França – Barcelona – Balears – sud d’Espanya. Al bell mig del port trobem el Club Nàutic Estartit, fundat el 1961, que abraça uns 16.000 m2, té capacitat per a més de 700 amarratges, amb embarcacions de fins a 25 metres d´eslora, serveis d’´hivernatge, escola de vela i instal.lacions esportives.


Mostra un mapa més gran